Naravna ekološka čistila za vaš dom

Vsaka ženska je zelo rada, če je njen dom čist, saj se tako vsi lepše počutimo. Saj nekako ne moremo živet v nesnagi oziroma v prahu in smeteh. Ni nujno, da moraš vsak dan letat po stanovanju s krpo in čistit, glavnem da ste vi zadovoljni v svojem domu. Ampak, če hočemo imet čisto stanovanje moramo uporabljat razna čistila, ki pa niso najbolj ustrezna za naše okolje. Dobijo pa se že ekološka čistila, kjer vam bo narava ter vaše roke bolj hvaležne.

čistila

Če bi vse bolj uporabljali ekološko, nebi mogoče bilo toliko strupa v zraku in v naši naravi. Tudi čistila so dosti kriva za vse te nadloge. Zato pa, če se le da uporabljajte ekološka čistila  za vaš dom. Ekološka čistila ne vsebujejo strupov ampak vsebujejo naravne sestavine in mineralnega izvora, ki so prijazna okolju. Poleg tega pa vam bo tudi hvaležna vaša koža, saj navadno pri čiščenju ne uporabljamo rokavic, ampak smo v stiku s čistili. Čeprav so ekološka čistila, bo vaša hiša dišala, mogoče še bolj, kot po drugih čistilih.

Tudi sama se zelo poslužujem naravnim čistilom. Lahko sami doma naredite čistilo, zmešate bel kis z vodo in dodate malo sode bikarbone. Če bi radi, da malo bolj diši, dodate katero eterično olje in je čistilo tukaj. Zakaj bi zastrupljali naravo ter vašo kožo ogrožali, če pa lahko uporabite vse bolj naravno. Če pa vam ni do mešanja čistil, pa kupite samo ekološka, ki jih dobite tudi v trgovini Biokatka. Ta čistila so biološko razgradljiva, njihova embalaža pa je razgradljiva. Ne vsebujejo zdravju škodljive snovi, brez klora, fosforja in drugih strupenih belil. Čiščenje je tudi učinkovito, kar pa je najbolj pomembno je zdravo za okolje in vaše najdražje. Poglejte si malo na spletni strani njihove izdelke, ki so res kvalitetni in vaše stanovanje vam bo zelo hvaležno.