Črna kronika

Dane lahko najdemo kar ogromno napisanega o raznih nesrečah po Sloveniji ter celotnem svetu. Čeprav je to nekaj groznega si radi preberemo, čeprav te potem nekje stisne, ko prebiraš kaj se je zgodilo. Vse te nezgode najdemo v črni kroniki, tako lahko hitro zasledimo novice. Ena taka stran, ki jo lahko prebirate na spletu je tudi ta https://www.novicedanes.si/crna-kronika/

črna kronika

 

Črna kronika ni prijetna vsebina, ampak to morajo tudi objavljati, da smo na tekočem. Ni prijetno brati kako se je nekdo ubil v nesreči, ampak vsakega to pritegne. Znamo polno povedat, kaj ni prav storil, vedno smo vsi zelo pametni ko se nekdo ponesreči. Jaz rečem bog ne daj, da se to zgodi tistemu, ki je takrat preveč pameten. Vemo, da nesreča nikoli ne počiva, zato do nje hitro pride. Dobro, da obstaja črna kronika, da lahko prebiramo take objave. Tudi tem, ki pišejo te članke ni prijetno, saj morajo tudi včasih pristopit k nesreči, da lahko nekaj napišejo. Čeprav dobijo informacije od policije in zdravnikov, so novinarji tudi na kraju nesreče.

Na spletu novice danes vam bo vedno pokazalo najnovejše informacije o črni kroniki. Če radi prebirate poglejte kaj se je kje zgodilo. Črna kronika je posebej kategorija, kjer so objavljene samo grozne stvari, niso najbolj prijetne za nekatere. Ampak brez nesreč tudi ne gre, pa lahko še kako pazimo. Huje je, ko nekdo naredi samomor ali kaj podobnega. To vse je črna kronika, temu se pa bi lahko izognili. Ampak ne vemo kaj se plete temu po glavi, da gre naredit tako neumnost. Tudi razne umore bi lahko nekako preprečili, ampak mi sedaj tu ne bomo tega rešili. Črna kronika je že od nekdaj in bo ostala, da imajo novinarji kaj za pisat, mi pa jih lahko prebiramo. Upam, da bo tega v prihodnosti dosti manj.