Gumi tepihi za avte

Gumi tepihi nam omogočajo, da se v notranjem delu vozila počutimo udobneje saj mora vsak kos opreme služiti svojemu namenu. Več si lahko pregledate na strani www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi/. Za brezhibna delovanja avtomobila so gumi tepihi zelo potrebni, saj so glavnega pomena za udobno ter enostavno čiščenje potniških delov, da z umazanijami čevljev ne umažemo povsem celotnega dela avta, se tepihe namesti na tla pred sedeže. Kjer poskrbijo, da ni v avtomobilu popolnoma umazano. Lahko se enostavno odstranijo in očistijo, kar je veliko lažje kakor, da bi sesali celotno vozilo. Seveda pa tako, kot vsaka stvar se po določenem času tepihi obrabijo ali pa tako uničijo, da jih moramo nujno zamenjati. V veliko primerih pa se ljudje za menjavo odločijo zaradi razlogov estetike.

gumi tepihi

Gumi tepihi se tako delijo na tepihe in tekstilne preproge. Narejeni morajo biti zelo zelo natančno, da se popolnoma prilagajajo vozilom različnih znamk. Takšne znamke so večinoma: Audi, BMW, Alfa Romeo Chevrolet, Dacia, Citroen, Fiat, Honda, Ford, Jeep, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mazda, Nissan, Renault, Seat, Škoda, Opel, Suzuki, Volkswagen, Tesla in še bi se dalo naštevali. V podjetju so vam na ponudbi originalni tepihi za skoraj vse svetovno znane vrste vozil, ponavadi se odkrijejo tudi ponaredki. Kakor že rečeno prej je pomembno da se gumi tepihi popolnoma prilegajo vašim prevoznim sredstvom, da vam ne bi drselo pod nogami in v najslabših primerih da ne pride med stopalke. Zato morajo imeti tepihi vgrajene čepke, da se zateknejo v tla vašega avtomobila in zato ni takšnega strahu, da bi vam tepih se kdaj premaknil.

Za njihovo izdelavo uporabljajo materiale, ki ne vsebujejo odvratnega vonja, do nas in okolja so prijazni, ker ne vsebujejo strupenih plinov oziroma hlapov. Prav tako imajo originalni tepihi pridobljeni vsi certifikati, zato, da ustrezajo vsem zakonom in direktivam, ki jih izvajajo v EU. Kadar potniki jejo med vožnjami se večkrat soočamo s ostanki hrane ter tekočinami. Zato se uporabljajo gumi tepihi.