zobni rentgen

Implantati so super nadomestek zobne korenine

Izguba zob je lahko res nezaželjena. Prav tako ljudje takrat začnejo skrivati svoj nasmeh in zaradi vsega tega jim tudi pade samozavest. Dandanes je pa prav tako kot vse ostalo tudi zobozdravstvo napredovalo. Poznamo res veliko različnih načinov za nadomeščanje izgubljenih zob. Več o tem si lahko preberete na: luxdental.si/implantologija/. Eden izmed teh rešitev so tudi implantati. Ti so res super.

 

implantati

Implantati so le ena izmed mnogo možnih rešitev za izgubljene zobe. Vemo, da se res veliko ljudi bori z izgubo zob, razlogi zakaj se je to zgodilo so različni. Seveda je pa super, da danes poznamo že veliko ralzičnih rešitev s katerimi se dajo izgubljeni zobje spet nadomestiti. Implantat je ena izmed boljših rešitev. Je pa to v bistvu samo nadomestek zobne korenine in ne celotnega zoba. Na ta nadomestek nato namestijo zob, ki pa ga naredijo tudi tako, da se sploh ne vidi, da nimate pravega zoba. Implantati so narejeni iz takšnih materialov, ki ne povzročajo alergijske reakcije, kar je res super, ker ste tako lahko prepričani, da ne boste vsakih toliko rabili novega implantata. Je pa tudi tako, da niste niti vsi primerni za implantate. Vsi, ki nimate zdravih dlesni in pa vsi, ki nimate redne ustne higiene niste primerni.

Implantati so res super nadomestek izgubljenega zoba oziroma izgubljene zobne korenine. Prav tako so le ti narejeni tako, da se sploh ne vidi da ste kdajkoli izgubili vaš zob in da je to le nadomestek. Vemo pa, da se ljudje največkrat borijo z izgubo zob, saj je le to težavno. Izguba samozavesti in pa tudi skirvanje nasmeha sta le dve posledici zaradi izgube zob. Seveda izberite zobozdravnika, ki bo implantate naredil kvalitetno. Ampak ena izmed boljših zobnih ambulant, kjer delajo res odlični zobozdravniki je pa Lux Dental. Tukaj delajo kvalitetne implantate.