Avto tepihi za vsa vozila

Avto tepihi se lahko v notranjem delu vozila počutimo udobno saj mora vsak kos opreme služiti za to, kar je namenjen. Za brezhibno delovanje avtomobila sicer avto tepihi niso zelo potrebni, so pa glavnega pomena za udobno ter enostavno čiščenje potniškega dela, da z umazanijo s čevljem ne umažemo celotnega avtomobila se tepihi namestijo na tla pred sedeže. Kjer poskrbijo, da avtomobil ni popolno umazan. Lahko se enostavno odstranijo in očistijo, kar je veliko lažje kakor, da bi sesali celotno vozilo. Seveda pa tako, kot vsaka stvar se po določenem času tepihi obrabijo ali pa tako uničijo, da jih moramo nujno zamenjati. V veliko primerih pa se ljudje za menjavo odločijo zaradi razlogov estetike.

Avto tepihi se tako delijo na gumjaste tepihe in tekstilne preproge. Narejeni morajo biti zelo natančno, da se popolnoma prilegajo vozilom različnih znamk. Take znamke so: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Renault, Seat, Škoda, Suzuki, Tesla, Volkswagen, Ford in še bi lahko naštevali. V podjetju so vam ponujeni originalni tepihi za skoraj vsa svetovno znana vrsta vozil, navadno se najdejo tudi ponaredki. Kakor že rečeno je zelo pomembno da se avto tepihi natančno prilegajo vašemu prevoznemu sredstvu, da vam ne drsi pod nogami in v najslabšem primeru, da ne pride med stopalke, kar je lahko zelo nevarno. Tako morajo imeti tepihi vgrajene čepke, da se zataknejo v tla vašega avtomobila in tako ni strahu, da bi se vam tepihi še kdaj premikali. Za njihovo izdelavo uporabljajo materiale, ki ne vsebujejo odvratnega vonja, do nas in okolja so prijazni, ker ne vsebujejo strupenih plinov oziroma hlapov. Prav tako imajo originalni tepihi pridobljeni vsi certifikati, zato, da ustrezajo vsem zakonom in direktivam, ki jih izvajajo v EU.

avto tepihi

Naša vozila so vseskozi v uporabi in se z njimi vsak dan prevažamo po različnih opravkih oziroma terenih, zraven pa vozimo še naše otroke, zato so tla našega jeklenega konjička vseskozi obremenjena z različnimi umazanijami in obrabi tal. Kadar potniki jedo med vožnjo se takrat večkrat soočamo s ostanki hrane ter tekočinami. Zato so uporabljeni avto tepihi.