team building

Team building programi

V sklopu športnega centra Maya d.o.o. smo ne dolgo nazaj za podjetje naročnika pripravili poseben team building. Team building programe nudimo že vrsto let, udeležuje pa se jih vrsto različnih podjetij iz celotne Slovenije. Team building program, ki smo ga pripravili za to podjetje, ji bil personaliziran, kar pomeni, da smo upoštevali njihove želje, ter jim program prilagodili glede na le-te. Tako je tudi z ostalimi team building programi (več na https://www.maya.si/teambuilding/ ), če podjetje naročnika poda svojevrstne želje, team building program torej prilagodimo.

 

team building

Če pa se podjetje le prijavi na team building brez dodatnih, posebnih želja, pa se izvede standardni, preverjen team building program, ki ga izvajamo že vrsto let. Omenjeni poseben team building program je bil izveden v poletnem času, zato smo imeli možnost udejstvovanja vodnih aktivnosti. Podjetje, ki se je na team building prijavilo, je na Labrco prispelo v jutranjih urah. Pričakali smo jih z narezkom dobrodošlice in aperitivom, da so se okrepčali po dolgi vožnji. Nato se je začela delitev opreme za udeležbo na mini raftingu.

Nekateri od team building udeležencev se mini raftinga zaradi raznovrstnih razlogov niso udeležiji, zato smo za njih posebej organizirali voden ogled Tolminskih korit. Tisti, ki so šli na mini rafting so dali vso prejeto opremo v kombi, nato pa dobili vsak svoje kolo, s katerim so se morali sami odpeljati na štartno mesto za mini rafting. Seveda so bili zraven team building vodiči, ki so jih usmerjali. Ko so našli štartno mesto in kombi z vso opremo, so se preoblekli in razvrstili po čolnih. Tako se je začel lov na skriti zaklad.

Nihče izmed team building udeležencev ni vedel kaj je zaklad, zato so bili zelo veseli, ko so na obali reke Soče našli zakopano pivo. Tam so torej naredili postanek, spili pivo, vodo in pojedli sadje, ki smo jim ga prinesli, nato pa so pot nadaljevali naprej do Labrce, kjer je sledil preostanek team building programa.