smešne majice

Naj smešne majice pošljejo vaše pozitivno sporočilo v svet

Majica zgolj kot oblačilo ni nič posebnega, vendar pa z različnimi potiski postane odlično promocijsko sredstvo vašega podjetja, vaši zaposleni pa se počutijo bolj ekipno povezani – posledica pa je večja delovna vnema in uspešnost. Z izvirnim, kreativnim, vendar okusnim besedilom, ki ga izberete za tisk, tako ustvarite smešne majice, ki v svet pošljejo vaše unikatno sporočilo, ljudje pa postanejo pozorni na vaše podjetje, dejavnost, ki jo izvajate pa zanimiva. Odlična reklama, kajne?

Smešne majice so lahko tudi lepo darilo za najbližje in prijatelje, uporabite jih lahko na organiziranih dogodkih kot nagrado ali promocijsko darilo. Majice so uporaben poklon, saj so uporabne, privlačne in kakovostne majice, ki jih izdelajo pri Magmi media, pa bodo ljudje z veseljem povsod nosili.

Naj vaše smešne majice navdušijo

Ob odločitvi za izdelavo majice morate najprej izbrati model, barvo in velikosti majic, na katere se bo potem natisnilo ali vezlo vaše sporočilo. Priporočljivo je izbrati majice, ki so iz kakovostnih materialov, saj na tak način osebi, ki mu jo namenjate, sporočate njegovo vrednost. Zato je dobro, da se potrudite. Majice iz kakovostnega blaga si lahko izberete direktno pri Magmi in s tem prihranite dragoceni čas. Nato sledi izbira besedila, slike ali motiva, ki ga boste natisnili – odločitev je popolnoma prosta, lahko je vaša unikatna ali pa se odločite za že obstoječi motiv.

Sedaj pa je izbrano potrebno le še spraviti na majico. Tukaj pa vskočijo profesionalne roke Magme, ki lahko motiv natisnejo z enobarvnim ali večbarvnim tiskom ali pa vezenjem. Priporoča se, da se pred izbiro same tehnike posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pojasnil razlike in svetoval. Cena storitve se razlikuje glede na želje ob naročilu – kakšna velikost in način potiska sta izbrana in od števila majic, ki jih je potrebno potiskati.

Majice z izvirnimi napisi so unikatne in kar vlečejo pozornost nase. Predvsem so priljubljene tiste, ki v svet pošiljajo pomembna pozitivna sporočila in življenjske modrosti, saj te ljudem dajo misliti ali pa jih nasmejejo in jim tako polepšajo dan.