Kuhinja iz vaših sanj

Poznamo moderne, podeželske, klasične, retro, minimalistične in še in še. Vaša nova kuhinja vas zagotovo čaka na spletni strani www.planetplus.si kuhinje, kjer bo prav vsak našel sebi pravo. Prav vsaka kuhinja je zgodba zase, eni imajo radi svojo kuhinjo narejeno po najnovejših trendih, drugi prisegajo na neminljivo in brezčasno klasiko, tretji ljubijo tisti podeželski pridih domačnost, četrti so pristaši vintage dizajna, spet drugi pa ne morejo brez čistih linij in minimalističnega izgleda. Kuhinja že od nekdaj nosi primat v domu. Že samo po hitrem pogledu kuhinje, lahko razbereš posameznika kakšen je in kaj ima rad. Kuhinja je najbolj koriščen prostor v našem domu in tam zapravimo kar nekaj svojega časa. Seveda, kako bi lahko bilo kakorkoli drugače, če pa se tam nahaja hrana in vse tiste omamne vonjave.

Kuhinja ima tri glavne funkcije, na podlagi katerih mora biti zasnovana, če želimo, da je funkcionalna. Te tri funkcije so kuhanje in peka, hranjenje živil in priprava hrane. Okoli teh treh funkcij moramo zasnovati kuhinjo, da bo le-ta optimalno služila svojemu namenu. V Planet plus imajo pester izbor kuhinj, ki se lahko pohvalijo z vrhunskim dizajnom, funkcionalno zasnovo in kakovostnimi materiali. Hkrati vam ponujajo tudi možnost oblikovanja kuhinje glede na vaše želje in zahteve. Prednost slednjega je zagotovo to, da je končni rezultat unikatna kuhinja, narejena po vaših željah  in prilagojena vašemu prostoru. Njihovo vodilo je, da vsaka stranka dobi svojo kuhinjo iz sanj, ki je funkcionalno in estetsko dovršena, in ki bo predstavljala osrednji element doma.  Poleg individualnega oblikovanja kuhinje, nudijo tudi svetovanja in 3D izrise.

V kolikor so vaše želje, da je vaša kuhinja kakovostna, funkcionalna, modernih dizajnov in estetsko dovršena, potem je Planet plus pravi naslov za vas. Tam vam bodo omogočili, da vaša sanjska kuhinja končno zaživi tudi v realnosti. In kot bi trenil, bo vaša sanjska kuhinja že stala v vašem domu, vi pa boste v njej pripravljali svoje najljubše jedi in se družili s svojimi najbližjimi.