Brezroki moški zabodel svojega očeta

Rory O’Connor se je ujezil na svojega očeta in ga v trenutku hude jeze zabodel v trebuh s škarjami, katere je držal z nožnimi prsti.

Njegov oče je bil kritično poškodovan in je moral iti na nujno operacijo, potem ko ga je njegov 23-letni sin zabodel s škarjami.

V izjavi za sodišče je oče zapisal, da ga najbolj skrbi za sina in njegovo zdravje. Zaradi napada ne bo nehal podpirati svojega sina.

Rory se je rodil brez rok in še številnim drugimi zdravstvenimi težavami. Kljub temu je igral nogometi in tekmoval na plavalskih tekmovanjih.

Tožilec je povedal, da je Rory s seboj nosil improvizirano orožje narejeno iz škarij. To je počel zato, ker mu je nekdo pred nekaj časa grozil v bližnjem parku in se je počutil ogroženega.

Njegovo nošenje orožja pa niso podpirali njegovi starši, ki so zaradi tega bili zaskrbljeni in frustrirani. Tretjega novembra lani sta se Rory in njegov oče sporekla zaradi njegove nošnje orožja.

moški

Oče je pograbil za cev sesalca in z njo sina udaril v prsa. Rory je očeta udaril z nogo v kateri je držal škarje in ga porezal po trebuhu. Oče je bil hudo poškodovan in je potreboval nujno medicinsko pomoč.

Na sodišču je Rory priznal krivdo za nenamerno poškodovanje drugega človeka. Njegov oče je povedal, da obžaluje incident, vendar mu je dal večji vpogled v težave s katerimi se sooča njegov sin v vsakodnevnem življenju.

Oče je povedal, da ne želi, da bi ta dogodek odločilno vplival na sinovo življenje in da ima Rory veliko več za ponuditi svetu.

Roryjev odvetnik je povedal, da mladenič zelo obžaluje, ker je poškodoval očeta. Sodnik se je strinjal, da ta primer zaradi posebnih okoliščinah sodi po manj strogih kriterijih in je na koncu Roryju dosodil 12 mesecev družbenega dela, vključno s 100 urami brezplačnega dela in rehabilitacijski tečaj.