Zavese za vaš dom

Zavese so danes nepozaben dodatek v skoraj vsakem domu. Služijo tako dekorativnem kot tudi funkcionalnem namenu. Pomagajo nam zakriti sončno svetlobo, nadležne močne žarke in nudijo nam možnost zasebnosti. So idealne za zatemnitev zaželenih prostorov, za katere ne želimo da bi ostali videli notri. Sploh pa nam pridejo prav ko si želimo ogledati kakšen popoldanski film ali pa serijo. Zavese bodo prispevale k estetskosti vašega doma, vaše stanovanje bo izgledalo pomlajeno in moderno. Ujemale se bodo z vašimi okni, tako bo vaše stanovanje izgledalo še lepše.

zavese

Za nakup vaših novih zaves, vam predlagamo spletno trgovino Zavese-dasa. Tu vam ponujajo več različnih vrst zaves, ki bodo izjemne za opremo vašega stanovanja.  Najbolj pogoste v njihovi ponudbi so klasične zavese. Te imajo trakove za nabiranje zaves z njihovo pomočjo lahko dobimo naguban oziroma nabran videz . Največkrat so opremljene z drsniki ali dekorativnimi rinkami. Vse so izdelane iz različnih tkanin in v različnih modnih odtenkih in vzorcih. Skratka ponujajo vam na tisoče različnih vzorcev klasičnih zaves, lahko imajo različne bordure, čipke ali gladke tkanine, katere bodo popestrile vaš dom. Njihovo gostoto pa lahko uravnavate z nabori, saj so tkanine prepustne.

Velikokrat se stranke odločijo tudi za dekorativne zavese, te skoraj nimajo omejitve. Te so popolnoma prepuščene vašim željam in skladnosti vaših prostorov. Vsekakor pa vam bodo lahko na podlagi njihovih izkušenj pomagali pri izbiri tkanin. Na voljo imate različne modne tkanine, s katerimi boste zagotovo dosegli zaželjen efekt v vašem prostoru. Ponujajo vam različne tkanine modnih dizajnerjev, ki sledijo trendom. Lahko so različnih dimenzij, nekateri pa se na podlagi trendov odločijo, da so tkanine spuščene tudi po tleh, tako bo vaš dom dobil še bolj bogat videz in bo vašim obiskovalcem zagovoto padel v oko.

Nudijo pa tudi panelne zavese, te so narejene iz dveh ali več ravnih kosov tkanine, spodaj pa so obtežene z utežjo. Utež daja zavesi ravno obliko, zgoraj pa je našit ježek, s katerimi so pritrjene na tirnične karnise. Panele lahko po želji nabirate v vse smeri.