Servis Volkswagen v Ljubljani

V Ljubljani že več kot 25 let deluje pooblaščeni servis Volkswagen. Podjetje Autodelta je eden največjih trgovcev in serviserjev vozil Volkswagen v Sloveniji z najdaljšo tradicijo. Več o njih najdete na njihovi spletni strani http://www.autodelta.si/.

Zakaj je vzdrževanje na pooblaščenem servisu Volkswagen tako pomembno za vaše vozilo? Ker uporablja le originalne nadomestne dele, ki so strokovno vgrajeni in s tem zagotavljajo najvišjo varnost vašega vozila, ker se pooblaščeni serviserji redno udeležujejo tehničnih izobraževanj in so tako vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, vgrajenimi v vaše vozilo in ker za svoje delo jamčijo z garancijo na delo in vgrajene nadomestne dele. Neoriginalni nadomestni deli, vgrajeni pri nepooblaščenih serviserjih so morda res malce cenejši, vendar le servis Volkswagen zagotavlja originalne nadomestne dele najvišje Volkswagen kakovosti in vse garancijske pogoje, odobrene od proizvajalca.

servis Volkswagen

Na pooblaščenem servisu Autodelta vam poleg originalnih nadomestnih delov nudimo tudi vsa ostala servisna popravila, redne in garancijske servisne preglede, vulkanizerstvo, kleparske ter ličarske storitve za vse znamke vozil. Ko boste svoje vozilo pripeljali v pooblaščeni servis Volkswagen Autodelta, vam bomo ponudili vso potrebno svetovanje za najboljše vzdrževanje vašega jeklenega konjička, v primeru zahtevnejših popravil vam je na voljo tudi možnost najema nadomestnega vozila.

Pooblaščeni servis Volkswagen Autodelta s svojo tradicijo, znanjem in izkušnjami pomeni najboljšo izbiro za vzdrževanje vašega vozila, naj bo to vozilo Volkswagen ali vozilo katerekoli druge znamke. V Autodelti bodo za vaše vozilo poskrbeli izkušeni strokovnjaki, ki svoje delo jemljejo izjemno resno in se zavedjo svoje odgovornosti pri kakovostnem vzdrževanju vozil. Kajti le redno in kvalitetno vzdrževano vozilo vam bo dobro služilo ter bo varno v prometu. Za vse informacije v zvezi z vzdrževanjem vašega vozila kontaktirajte naše strokovnjake na kontaktnih številkah, objavljenih na naši spletni strani, ali pa obiščite servis Volkswagen Autodelta in dogovorili se bomo za najbolj optimalen in cenovno ugoden način vzdrževanja vašega vozila.