Naši prevodi zagotavljajo popolno zadovoljstvo strank!

Naši prevodi so vrhunski, zato ni nič čudnega, da nam zaupajo mnogi: Zavarovalnica Triglav, Keter Group, Riko, Kia Motors, Gospodarska zbornica Slovenije, Comtrade, Kolektor, Podravka, Muzej novejše zgodovine Slovenije, Muzej in galerije mesta Ljubljane, Slovensko mladinsko gledališče in drugi. Zato je zdaj skrajni čas, da nam vaše prevode zaupate tudi vi!

Prevodi za vsakogar: hitra odzivnost in posluh za časovno stisko

Zaupajte našim prevajalskim strokovnjakom! Ne glede na to, kako zelo se vam mudi s prevodi, bomo za vas zagotovo poiskali najustreznejšo rešitev. Kliknite na naslov https://www.multilingual.si/sl/prevodi in se prepričajte! Svoje delo opravljamo tako, kot ga le največji mojstri. Hitro, strokovno in natančno. Prav zaradi tega nam lahko zaupate, da bomo poskrbeli za brezhibno storitev. Odlikuje nas namreč tudi največja možna skrb za stranke, zato smo z vami ves čas prevajanja.

prevodi

Naš cilj je popolno zadovoljstvo strank, zato lahko položite svoja besedila v zaupanja vredne roke strokovnega tima naše prevajalske agencije in si oddahnete. Poskrbeli bomo, da bodo prevodi pravočasni in natančni.

Sodni prevodi za vse pomembnejše evropske jezike

Sodni prevodi so prevodi, ki jih opravljajo naši izkušeni in zanesljivi zapriseženi sodni tolmači. Tolmače imenuje Ministrstvo za pravosodje. Sem sodijo prevodi, ki morajo biti sodno overjeni: diplome, spričevala, rojstni in poročni listi, razna pravna dokumentacija, pogodbe, letna poročila, sodni registri, potrdila o nekaznovanosti in drugi sodni prevodi.

Sodni prevodi (več na https://www.multilingual.si/sl/sodni-prevodi) so sestavljeni iz dveh dokumentov, in sicer besedila v izvirniku ter njegovega prevoda v tuji jezik. Obe listini morata biti povezani s trakom. Potreben je tudi pečat, ki potrjuje, da so sodni prevodi natančni in ustrezni.

Sodni prevodi: hitro, učinkovito in ugodno

Ob naročilu sodnega prevoda pri prevajalski agenciji pa bodite pozorni tudi na to, kako hitro bi želeli imeti dokument spet v vaših rokah. Roki za oddajo pomembnih dokumentov so namreč velikokrat ključnega pomena! Zato so sodni prevodi v naši prevajalski agenciji opravljeni strokovno in v najkrajšem možnem času, saj se še predobro zavedamo, kako zelo dragocen je vaš čas.

Kakovostni in cenovno ugodni sodni prevodi – kontaktirajte nas!

040 817 820 ali info@multilingual.si