mini stretch folija

Mini stretch folija je izjemno priročna za zavijanje

Mini stretch folija je primerna za gospodinjstva, pisarne in pakirnice, ker z njo zavijete lahko vse, kar želite. Največkrat se mini stretch folija uporablja za zavijanje hrane, paketov, pošiljk in predmetov, da se jih zaščiti pred prahom in praskami. Folija je raztegljiv, zato lahko predmete tako ovijete, da ni zraka in so zares zaščiteni, kot na primer hrana, ki na ta način obstoji v torbi, če jo nosite s seboj ali pa v hladilniku. Ta folija je na krajšem navitju in je ožja. Lahko je nameščena na ročnem strojčku za pakiranje, ki je priročen zato, da z njim hitro ter učinkovito zavijate predmete in nato folijo odrežete, ko ste končali.

mini stretch folija

Mini stretch folija ima več širin, ki so standardne in so vedno na razpolago in na zalogi. Če pa potrebujete posebno širino za vas, se jo naredi točno tako, kot jo potrebujete. Vendar jo nekoliko prej naročite, preden jo zmanjka, da jo spet naredijo za vas, ker ni na zalogi. Mini stretch folija je lahko prosojna ali pa barvana, lahko je črna, modra zelena ali katere koli druge barve. Pri tem je lahko prosojna ali pa matirana, da skozi njo ne vidi.

Če imate posebne želje in hočete, da je na foliji natisnjen vaš logotip, ga bodo tudi natisnili in posebej za vas naredili to folijo. Primerna je za zavijanje paketov in škatel ter vrečk ali predmetov, ki jih prodajate in tako sporočite kupcu, kdo je predmet naredil. S tem širite svojo prepoznavnosti, kar je dobro za prodajo. Pri tem vam bo mini stretch folija pomagala, če jo naredijo posebej za vas.

Izbirate lahko tudi druge folije drugih dimenzij in velikosti za ročno ali strojno zavijanje. Enako jih lahko pobarvate ali potiskate. Dobro je izbrati pravo debelino folije, da ni predrag strošek za zavijanje, zato se prej odsvetujte s prodajalcem, ki vam bo povedal kaj je za vas najbolj optimalno in racionalno. Tudi, če že uporabljate folije za zavijanje palet, se je dobro posvetovati, če morebiti ne uporabljate predebelih, kar je za vas prevelik strošek. Če boste nabavili moderne nano folije, bo vaš strošek še toliko nižji, ker lahko uporabite tanjše folije za isti učinke, ki so tudi cenejše.