Ideje za fantovščino

Se poslavljate od samskega stanu, ste v pripravah na poroko. Vam zavidam, saj poroka je nekaj najlepšega, čeprav nekateri pravijo, da se takrat začne novo drugačno življenje. Pred poroko pa se seveda moramo posloviti s prijatelji ter prirediti zabavo pred začetkom novega resnega življenja. Super ideje za fantovščino izberite, da vam bo ostalo v spominu. Tej zabavi se reče fantovščina, seveda punce priredijo dekliščino.

ideje za fantovščino

Ideje za fantovščino so včasih težke, saj fantje nimajo včasih toliko idej, kot punce. Morate gledat, da je čim bolj zabavno, čim več heca, da vam bo ostalo v spominu za vedno. Povabite samo fante oziroma moško druščino, zato se imenuje tudi fantovščine. Na tej zabavi si dajte duška, poiščite ideje za fantovščino ter razne pripomočke za zabavo. Še zadnjič se mogoče lahko tako noro zabavate, nikoli ne veste kaj bo po poroki. Takrat boste pripadali samo svoji ženi ter z njo noreli ter delali načrte za naprej.

Pa poglejmo kakšne ideje za fantovščino si lahko zamislite. Mogoče, daste bodočemu ženinu, da se malo poigra z napihljivo Ančko, idejo kaj naj si z njo začne si zamislite skupaj s prijatelji. Že na začetku mu lahko daste  sexi predpasnik, naj vas streže v njem. Samo naj je pod predpasnikom tudi nekako sexi oblečen, da bo bolj zanimivo. Kupite mu vzglavnik ženskih jošk, da vam pokaže kako on obvlada masažo ali kaj podobnega. Ideje za fantovščino najdete tudi v študentski trgovini, mogoče vam katera pride prav za vašo zabavo.

Idej je ogromno, samo malo domišljije morate uporabiti. Poiščite čim več stvari, da zaposlite bodočega ženina, naj se heca, naj uživa in seveda vi z njim. Ne rabi vam biti nerodno ob sexi elementih, saj zato so tudi fantovščine, da se še zadnjič znoriš od samskega stanu, ker čaka vas bolj resno življenje ter načrti za družino.