Festival bobri za mlade

Zdaj teh festivalov, ki so vsako leto, je veliko. Mogoče ste že slišali za festival bobri, ki poteka vsako leto, med januarjem in februarjem. Je pa to nek kulturno-umetniški festival, ki pa je zanimiv. Sam festival se odvija v Ljubljani. Točne datume in vse o festivalu lahko najdete tudi na spletu. Tam lahko tudi vidite cene samih vstopnic in vse druge informacije, ki so pač nujne za morebitne obiskovalce. Festival bobri je nastal leta 2009 in od takrat ga obišče vedno več ljudi.

festival bobri

Je pa celoten festival primeren za otroke in mladostnike. Tudi za njih so poskrbeli in so tudi dogodki za njih.  V bistvu je celoten festival bobri namenjen za otroke, da pokažejo svojo kreativnost in, da tudi to razvijejo. Na tak način otroci tudi preživljajo svoj prosti čas. Jih na nek način zaposlimo, kar je super, da niso toliko na kakšnem računalniku in pa na telefonih. Festival bobri vam bodo naredili raznorazne dogodke. Tukaj so najprej plesni in glasbeni dogodki. Predvajajo tudi filme in pa potem vsi drugi dogodki, ki so povezani s umetnostjo in kulturo. V glavnem za vsakega nekaj in vsak bo tukaj užival. Tudi odraslim ne bo dolgčas, saj se lahko tudi kaj naučijo. Najboljše pa je, da lahko dobite brezplačne karte, tako da vas ne bo nič stalo, kje pa jih lahko prevzamete, pa kar preberite na spletu, kjer so informacije o tem dogodku oziroma festivalu.

Festival bobri je super ideja, če hočete, da so vaši otroci in mladostniki nekako zaposleni. Med tem pa bodo naredili nekaj koristnega zase in se tudi nekaj naučili. Potem jim le predstavite možnost tega festivala in jim povejte kaj vse bodo tukaj delali. Boste videli, da bodo uživali in bodo veliko povedali o tem festivalu. Vedeti še morate, da vstopnic ne morate rezervirati. Če zamudite, da bi jih brezplačno prevzeli, pa mogoče naslednje leto.