Zmanjšanje dojk popolnoma spremeni vašo samopodobo

Zmanjšanje dojk oz. strokovno redukcijska mamoplastika, je poseg za katerega se odločijo ženske, ki bi si rade ne samo polepšale svoj videz telesa ampak tudi olajšale simptome velikega obsega in velike teže. Prsi so simbol ženstvenosti, ki v ženski vzbujajo neko zadovoljstvo. Mnogo žensk se odloči, za raznorazne posege na svojem telesu, saj z njimi niso zadovoljne. Bolj pogosto, kot zmanjšanje prsi je povečanje prsi. Obstaja veliko lepotnih kirurgov, ki se ukvarjajo s posegi po vsem telesu. Zmanjšanje dojk vam lahko omogoči tudi estetska kirurginja Nina Suvorov.

Specialistka plastične kirurgije Nina Suvorov se s tem ukvarja že od leta 2004. Študirala je na Medicinski fakulteti v Ljubljani nato pa delala, kot pripravnica pri priznanem plastičnem kirurgu v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Svoje znanje je bogatila še na številnih priznanih klinikah v ZDA in na Švedskem. Meni, da moramo svoje znanje redno bogatiti zato vseskozi išče nova znanja, ter v svoje delo vpeljuje nove trende. Je lastnica svoje klinike, kjer se zvesto posveča svojim pacientom.

zmanjšanje dojk

Svojim strankam ponuja številne različne posege. Ena izmed možnosti je tudi zmanjšanje dojk. Pri posegu odstranijo odvečno maščobo, kožo in tkivo. Prsa po posegu niso videti le manjša, temveč tudi mladostejša in bolj napeta. Po posegu so ženske veliko bolj samozavestne in srečne.

Na kliniki ponujajo različne možnosti operacij, vedno izberejo poseg, ki je za stranko najbolj primeren. Pred posegom zmanjšanje dojk mora biti stranka obveščena o vseh morebitnih zapletih med operacijo. Po operaciji je možnost, da ženska ne bo mogla več dojiti, občutek užitka pa se bo počasi vrnil. Po posegu je večina žensk zelo zadovoljnih, saj se njihova samopodoba popolnoma spremeni. počutijo se bolj samozavestne in lepše. Učinki operacije so trajni, kar pomeni, da ponovna operacija ni potrebna, vendar to ne pomeni da bodo vedno ostale enake, starale se bodo skupaj z vami. Zmanjšanje dojk je poseg zaradi katerega se bodo ženske s prevelikim volumnom prsi počutile bolj samozavestne njihova samopodoba pa se bo popolnoma spremenila.